Skip to content

Ha mindenfajta szappant kipróbáltál, de neked egyik sem vált be, miért van ez?

Lehet, hogy te megszállott szappanimádó vagy és nem vagy rest beleölni temérdek pénzt ebben a szappanszerelembe, de lehet, hogy neked még igazán egyik szappan sem vált be és lassan már azon gondolkozol, hogy lemondasz inkább a házi szappanokról.

Nos, miért lehet az, hogy egyszerűen nem válik be neked a szappan?
Első kérdésünk az lenne, hogy válaszold meg azt, hogy mi az, amit tapasztalsz a szappanok használata során.

Lehet, azt mondod, hogy nagyon szereted, tetszik neked a szappan, de sajnos neked elpuhulnak és ezért nem szereted a házi szappant, és inkább veszed a bolti nagyobb vagy multinacionális cégek által gyártott szappanokat, mert azok nem puhulnak el. Nos van egy jó hírünk, az általunk megkomponált szappanok nem olyan elpuhulósak, mint néhány társai, tehát ezen szappanok állagával valószínűleg elégedett leszel. DE egyet soha ne feledj, az igazi házi szappanban van egy pici százaléknyi zsír/olaj kombináció, ami soha nem válik szappanná, így valójában zsírként és olajként fog benne megmaradni, ezért lehet egy picit más érzete a házi szappannak, mint a boltinak.

Lehet, hogy azt tapasztaltad, hogy a te bőrödet minden szárítja. Ennek az lehet, hogy oka, hogy nem találtál rá a megfelelő, bőrtípusodra való szappanra, vagy egyszerűen nem iszol elég folyadékot. Tudtad, hogy nagyjából a tested 70%-ban vízből áll? Tehát, ha nem iszol elég vizet, akkor sajnos dehidratált leszel, így a bőröd is, így világ legjobb szappanja sem fog rajtad segíteni! Ez ugye elég érdekesen hangzik?! Egyet tudj, ne csak a bőröd szépsége, feszessége miatt igyál vizet, hanem azért is, mert a belső szerveidnek, a sejtjeidnek is szükségük van vízre. Ha nincs elég víz a szervezetedben, akkor az olyan, mintha “éheztetnéd” magad. Tehát légy résen és igyál naponta legalább 2 liter vizet és biztos vagyok benne, hogy egyrészt a bőröd is szebb lesz és elégedettebb is leszel a szappanokkal.

Related News